Opruimcoach Alkmaar Reviews

Corinne heeft mij op een zeer fijne manier geholpen bij het voorbereiden van mijn verhuizing waarbij ik wegens ziekte minimaal belastbaar was. Haar rustige, respectvolle houding in combinatie met haar energieke 'hands-on' mentaliteit is van grote waarde geweest bij het klaren van de klus die vooraf vrijwel onmogelijk leek. Ook was zij flexibel, betrouwbaar, duidelijk en transparant. Erg blij met haar inzet en geboden ondersteuning! Brenda, Alkmaar

We kijken terug om een prettige samenwerking! Corinne is ervaren, betrokken, geduldig waar nodig en een doorzetter. Omdat mijn partner en ik niet wisten waar we moesten beginnen met opruimen en we er soms woorden over kregen bedacht ik me dat het handiger was om een objectieve professional in te huren. Mijn partner stond hier achter. Het is ons goed bevallen door met Corinne aan de slag te gaan. We kwamen er achter dat mijn partner en ik beide een totaal andere kijk op opruimen hebben. Corinne is met elk van ons de persoonlijke spullen gaan ordenen, zonder bemoeienis van de ander. Dat werkte voor ons het beste. Later hebben we een structuur gevonden waar we alle twee mee uit de voeten kunnen. Dat was ons zonder Corinne minder snel gelukt. Ook hadden we soms last van uitstelgedrag. Door dit aan te pakken samen met Corinne hebben we veel geleerd. We hebben een schema gemaakt wat betreft het schoonhouden van ons huis. Dat werkt voor ons goed. Daarna gaan we samen iets leuks doen. Dat werkt stiumulerend. Corinne dank voor je inzet! A & L uit Alkmaar. 

Bedankt voor de fijne samenwerking! Het was heel fijn om een tijdelijk assistent te hebben die mij met enthousiasme, geduld en energie weer op de rit heeft gekregen. Het was soms niet makkelijk voor mij maar samen hebben we het toch maar gedaan. Ik ben blij dat ik heb doorgezet. Het heeft mij weer rust gebracht, niet alleen in mijn huis maar ook in mijn hoofd. En zo kan ik weer verder, dat geeft een heel fijn gevoel. Karin, Heiloo

Met tevredenheid kijk ik terug op de samenwerking met Corinne. Ik had al langere tijd het voornemen meer structuur in mijn leven aan te brengen. Ik had behoefte aan meer grip op mijn e-mail en digitale bestanden. Ook had ik een achterstand opgelopen met opruimen in huis. "Eigenlijk moet ik hier wat mee, maar ik weet niet hoe" dat gevoel had ik regelmatig en kwam steeds vaker terug na het overlijden van mijn partner. Toen las ik ergens over het bestaan van een organizer en zo is het balletje gaan rollen. Het was een beetje spannend om een afspraak te maken, maar Corinne stelde me snel op mijn gemak. Met een open blik en handen uit de mouwen werkhouding zijn we samen aan de slag gegaan. En nu ik op dit traject terugkijk denk ik soms "wat was ik streng voor mezelf en waarom heb ik dit niet eerder gedaan". Ze gaf mij het inzicht dat ik weer andere talenten heb en dat je sommige klussen best mag uitbesteden omdat je er geen tijd voor hebt of omdat je het niet leuk genoeg vindt. Ik vond het prettig om met haar samen te werken. Ook heb ik een blijer gevoel als ik thuis kom. Pieter, Alkmaar

Corinne heeft me geleerd om in blokken te werken en gewoon te beginnen. Focus houden en doorgaan binnen mijn grenzen. Samen is het ons gelukt om de achterstand in mijn huis op orde te krijgen. Deze steun in de rug had ik echt even nodig. Een paar extra handen en een objectieve kijk op mijn situatie. Daarna kon ik zelf weer verder. Fijn dat ik het niet alleen hoefde te doen. Ik vond het ook prettig dat Corinne mijn spullen naar de kringloop bracht.

Anna, Dijk en Waard (Langedijk)

 

Hartelijk dank voor je inzet en steun in de rug! In het begin had ik moeite te starten met opruimen. Er was een achterstand ontstaan in de loop der jaren. Maar samen met jou is het me gelukt om weer overzicht te krijgen. Eerst zag ik er tegen op om je hulp toe te laten. Maar alleen kwam het er niet genoeg van. Ook wist ik niet goed waar ik moest beginnen. En ik wilde de mensen in mijn omgeving er niet mee belasten. Je was een fijne persoonlijk assistent.

Groeten Marie, Heiloo


Dank Corinne! Ik geef je een dikke 8.

De handige tips vond ik super.. en hoe simpel ze eigenlijk zijn.. het effect is groot.
In alle overvolle lades is ineens ruimte! Mijn partner is ook happy met de voorraadkast die we samen hebben aangepakt!
Het was heel prettig om je hulp te krijgen! Linda, Alkmaar

 

Bedankt voor de fijne samenwerking! Je bracht rust in huis en in mijn hoofd. Ook vond ik het fijn dat je relaxed bleef, ook toen ik af en toe in de stress schoot doordat mijn huis achterstallig onderhoud had en er regelmatig werklui over de vloer moesten komen, dat vond ik spannend. Je was een buffer voor mij in die roerige tijd. Je hebt samen met mij alles in goede banen geleid, daar heb ik nu nog plezier van. Annet, Alkmaar 

Corinne heeft me geleerd om heel gestructureerd met Outlook om te gaan. Ik heb alle mails die ik wil bewaren overzichtelijk bij elkaar in mapjes gezet en alle nieuwe mails verbind ik zo veel mogelijk aan mijn to do list. Echt fijn om een werkdag af te sluiten met een bijna lege to do list! Geeft voldoening maar vooral ook rust in mijn hoofd.

Dankjewel Corinne! Wendy, Dijk en Waard (Langedijk)

Lieve Corinne, Wat heb ik het getroffen met jou. Je hebt me met je professionele tips en je persoonlijke betrokkenheid zoveel verder gebracht. Je hebt me elke keer enorm gestimuleerd en mijn opruimmotor weten aan te zetten!

Ellen, Noord-Scharwoude

 

Mijn leven staat in het teken van mijn gezin en mijn werk. Hoe fijn is het dan als je hulp kan inroepen van Corinne, een organizer die maatwerk levert. Ik liep al een tijdje met het idee om nu eindelijk eens mijn achterstallige opruimklussen in huis aan te pakken, maar het ontbrak mij aan tijd en de motivatie. Elke keer als ik naar de spullen in mijn huis keek ergerde ik me, ik vond dat ik soms te veel spullen had. Ook ontbrak het aan een duidelijke structuur, de belangrijke spullen hadden niet echt een vaste plek in huis en mijn gezin en ik moesten regelmatig zoeken. Ook kocht ik regelmatig nieuwe spullen, terwijl ik er later achterkwam dat ik het al in huis had. Ik heb met veel plezier samengewerkt met Corinne en dankzij haar open houding, haar vragen en coachende manier van werken kwam ik er achter dat ik uit balans was geraakt. "Wat geeft jou energie" ? vroeg ze mij... toen ben ik gaan nadenken en van het een kwam het ander... het traject was verhelderend, echt een eye opener, het heeft mij meer gebracht dan een opgeruimd huis. Ik ben nu beter in staat keuzes te maken en dat geeft lucht in mijn agenda. 
Chantal, Alkmaar 

Ik hikte al een tijdje tegen de opruimklus van mijn schuur aan, en elke keer als ik daar kwam ergerde ik mij er aan dat ik geen overzicht had. Ook stond het naar mijn mening te vol en ontbrak het mij aan de energie en de tijd om er echt iets aan te doen. Corinne heeft mij toen geholpen om in een middag tijd de spullen die ik wilde bewaren een duidelijke plek te geven. Vervolgens heeft zij de oude spullen die nog bruikbaar waren op mijn verzoek naar de kringloop gebracht. Hier ben ik echt mee geholpen. Ik heb er nog steeds plezier van ook omdat ze mij tips heeft gegeven hoe ik mijn schuur opgeruimd en netjes kan houden met een paar minuten tijd per week. Echt een aanrader!
Anja, Egmond 

Wat fijn om met je samen te werken, Corinne. Het opruimen werd makkelijker met hulp van jou. Je hebt het overzicht bewaard en je hebt meegedacht in het proces van onze zolderverbouwing met dakkapel. Dit heb ik als prettig ervaren. Er viel een last van mijn schouders. Dank voor de fijne samenwerking.
RR uit Dijk en Waard (Heerhugowaard)

Samen met mijn partner heb ik een dynamisch leven met twee kinderen, een hond én een eigen bedrijf. Omdat wij ons huis tip top in orde willen hebben voor de gasten die via Airbnb ons huis huren van de zomer, heb ik Corinne ingeschakeld. Het resultaat was precies wat we voor ogen hadden: meer rust, structuur en overzicht. Corinne heeft samen met mij een aantal kamers in huis opgeruimd en netjes ingericht. We hebben 2 vuilniszakken gevuld met spullen voor de kringloop en een om weg te geven aan een kennis. Bovendien heeft zij mij tips gegeven waarmee we ons huis in de toekomst op orde kunnen houden zodat we minder tijd kwijt zijn met zoeken. Omdat Corinne zelf kinderen heeft weet zij hoe ze kinderen kan motiveren om mee te helpen om het huis opgeruimd te houden. We zijn heel tevreden. Onze gasten straks ook, en daar doen we het voor. Dit traject met ikruimop.nl is voor herhaling vatbaar en nog gezellig ook!Tot volgend jaar. 

Babette, zzp´er, Schoorl 

 

Corinne heeft me heel goed geholpen. Ze is rustig en weet je ook op je gemak te stellen. Ze komt niet bij je langs om jou eens even te leren hoe het moet. Ze laat je in je waarde en reikt je meerdere mogelijkheden aan zodat je ervaart en leert wat bij je past. En dat niet alleen. Ik leerde ook dat ik sommige dingen juist best goed doe en heb gedaan. Dat vond ik heel fijn om te horen. Ze kan heel goed luisteren en probeert zo te achterhalen wat voor jou een goede manier kan zijn om je spullen onder controle te krijgen. Ook vind ik het fijn dat ze op voorhand een paar vaste patronen aanbiedt die je toch nodig hebt om dingen effectief op te ruimen. Daar kun je dan alvast mee aan de slag. Echt heel blij mee. Ik raad haar zeker aan! Dank je wel! 
Monique, docent, Alkmaar 

 

Corinne is betrouwbaar, brengt overzicht en structuur, kan goed organiseren en plannen. 
Eline, manager Noord-Scharwoude

 

Corinne komt geloofwaardig over en is coachend, geduldig, warm, sociaal, kan goed luisteren en heeft echte interesse en aandacht voor mensen.
Milou, medewerker uit Alkmaar

 

Corinne is creatief, kan goed organiseren en heeft humor! Ze denkt in oplossingen en werkt pro-actief. Ik vind Corinne sociaal, initiatiefrijk, creatief en betrokken.
Martijn, afdelingshoofd uit Alkmaar

  

 Ik ben lid van de NBPO - Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers.