Houden of weggooien

 

Wat fijn om met je samen te werken, Corinne. Het opruimen werd makkelijker met hulp van jou. Je hebt het overzicht bewaard en je hebt meegedacht in het proces van onze zolderverbouwing met dakkapel. Dit heb ik als prettig ervaren. Er viel een last van mijn schouders.

 

Dank voor de fijne samenwerking

 

RR uit Heerhugowaard 

Samen met mijn partner heb ik een dynamisch leven met twee kinderen, een hond én een eigen bedrijf. Omdat wij ons huis tip top in orde achter willen laten voor de gasten die via Airbnb ons huis huren deze zomer, heb ik Corinne ingeschakeld. Het resultaat was precies wat we voor ogen hadden: meer rust, structuur en overzicht. Corinne heeft samen met mij een aantal kamers in huis opgeruimd en netjes ingericht. We hebben 2 vuilniszakken gevuld met spullen voor de kringloop en een voor mijn neefje. Bovendien heeft zij mij tips gegeven waarmee we ons huis in de toekomst op orde kunnen houden zodat we minder tijd kwijt zijn met zoeken. Omdat Corinne zelf kinderen heeft weet zij hoe ze kinderen kan motiveren om mee te helpen om het huis opgeruimd te houden. Ze gaf mij tips hoe ik mijn kinderen kan stimuleren mee te helpen ons huis opgeruimd te houden. We zijn heel tevreden. Onze gasten straks ook, en daar doen we het voor.

Dit traject met ikruimop.nl is voor herhaling vatbaar en nog gezellig ook!

 

Tot volgend jaar. Babette, zzp´er 

Corinne heeft me heel goed geholpen. Ze is rustig en weet je ook op je gemak te stellen. Ze komt niet bij je langs om jou eens even te leren hoe het moet. Ze laat je in je waarde en reikt je meerdere mogelijkheden aan zodat je ervaart en leert wat bij je past. En dat niet alleen. Ik leerde ook dat ik sommige dingen juist best goed doe en heb gedaan. Dat vond ik heel fijn om te horen.Ze kan heel goed luisteren en probeert zo te achterhalen wat voor jou een goede manier kan zijn om je spullen onder controle te krijgen. Ook vind ik het fijn dat ze op voorhand een paar vaste patronen aanbiedt die je toch nodig hebt om dingen effectief op te ruimen. Daar kun je dan alvast mee aan de slag. Echt heel blij mee. Ik raad haar zeker aan! 

 

Dank je wel, Corinne!

 

Monique, docent 

Corinne is betrouwbaar, brengt overzicht en structuur, kan goed organiseren en plannen. 

 

Eline, manager

Corinne komt geloofwaardig over en is coachend, geduldig, warm, sociaal, kan goed luisteren en heeft echte interesse en aandacht voor mensen.

 

Milou, medewerker

Corinne is creatief, kan goed organiseren en heeft humor! Ze denkt in oplossingen en werkt pro-actief. Ik vind Corinne sociaal, initiatiefrijk, creatief en betrokken.

 

Martijn, afdelingshoofd

  

 Ik ben aspirant lid van de NBPO - Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers.