Corinne Dekker

Corinne Dekker - OpruimcoachIk houd van opruimen, als kind had ik dat al. Ik word erg blij van een opgeruimde omgeving, waarin alles een vaste plek heeft.
Hoe fijn is het om lekker te ontspannen in een schoon en opgeruimd huis? En hoe zou je het vinden als alle belangrijke spullen een vaste plek hebben? Ik weet zeker dat je dan ook enthousiast wordt van een opgeruimde omgeving. Met als bonus dat het je minder energie kost om het dagelijks bij te houden. Als je met mij aan de slag gaat weet ik zeker dat ik iets van mijn enthousiasme voor het opruimen op je over kan brengen.  

Denk je eens in hoe het is om lekker te werken aan een bureau die helemaal (dus ook digitaal) naar jouw wensen is ingericht. En waar je alle belangrijke informatie een voor jou vaste en logische plek hebt gegeven. In deze tijd is clean desk werken de norm. Maar een opgeruimd werkblad wil nog niet zeggen dat je overzicht hebt op je tijd en taken. Ik kan je hierbij helpen. Structuur in je tijd en taken geeft pas rust en zorgt voor een vermindering van stress!

Ik houd van overzicht en ben er goed in structuur aan te brengen in tijd, taken en spullen. Tijdens mijn werk als secretaresse zette ik deze kwaliteit al in, met als doel dat alles soepelt loopt en dat mijn collega’s snel en gemakkelijk informatie weer terug konden vinden. Ik vind het belangrijk om iets voor mensen te kunnen betekenen en heb geduld. Het vak professional organizer is dan ook op mijn lijf geschreven. Dit is niet vanzelf gegaan, ik ben overspannen geweest doordat ik te lang te veel ballen in de lucht heb gehouden. Ik ben weer opgekrabbeld o.a. door hulp te vragen en door het opruimen, dit gaf mij weer de rust en de structuur die ik nodig had. Toen is bij mij het idee ontstaan om hier mijn werk van te maken. Ik heb veel geleerd, over grenzen stellen, over de beschikbare energie die ik heb. Deze ervaring neem ik allemaal mee als je mij vraagt om samen met jou aan de slag te gaan en te werken aan meer rust en een betere structuur thuis en op jouw werk. Ik weet hoe het kan zijn als je je werk wil combineren met het soms drukke gezinsleven en met een sociaal leven en met de behoefte aan meer tijd voor jezelf.

Ik heb mijn lessen geleerd en daar kun jij nu de vruchten van plukken. We werken dan samen aan een plan die op jouw lijf geschreven is zodat het past bij jou. Daarna ben je beter in balans.  

Volgens mijn vrienden heb ik een opgeruimde karakter, bezit ik mensenkennis en doorzettingsvermogen. Ik laat iedereen in zijn waarde. Als we samen aan de slag gaan geef ik je advies, wat je daar vervolgens mee doet, laat ik helemaal aan jou over. Jouw wens staat centraal. En ik respecteer daarbij ieders tempo. Uiteraard heb ik privacy hoog in het vaandel staan. Ik kijk er naar uit samen aan de slag te gaan. Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op deze website.

Warme groet, Corinne

Je kunt mij ook vinden via:Corinne Dekker - Geboren met opgeruimd karakter

LinkedIn

Facebook

Instagram

YouTube

Ik ben lid van de NBPO - Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers.

PS: en denk nu niet dat ik alles perfect op orde heb, dat is ook niet mijn streven - je moest eens weten hoe mijn handtas er soms uitziet....  Het doel van het leven is wat mij betreft dat je plezier hebt in wat je doet en dat je het beste uit jezelf haalt waarbij er een balans is tussen energiegevers en energievreters. Dus als je een organizer zoekt om het beste uit je leven te halen en je houd van een persoonlijke aanpak, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Schaam je vooral niet - dat is zonde van je energie - maar doe er wat aan.